Gudstjenester i sommer?


Juli er ferietid, også for flere kirker i Tromsø. Men fortvil ikke, selv om nærkirka di har tatt sommerpause, er det andre kirker som er åpne. Se en oversikt her!

Hillesøy kirke

Både i Tromsdalen kirke (Ishavskatedralen) og Tromsø domkirke finner du dørene åpne hver søndag før gudstjeneste klokken 11. Bor du sentralt til og har bil, kan du bytte ut sentrumskirkene med kirkegårdsandakt på Henrikvik gravlund  den 7.juli kl 17. Husk å ta med egen stol, kaffe og kaffemat som kan nytes i godt selskap etter andakten!

14. juli kl 11 er det i tillegg gudstjeneste i Kvaløy kirke og søndag 21. juli kl 11 kan et godt alternativ være gudstjeneste i vakre Gåsvær kirke. Vel og merke hvis du kommer sjøvegen. Det er i år 57 år siden kirka ble vigslet og det fortelles at biskop Wisløff landet med sjøfly i sundet da han skulle vigsle det påbygde bedehuset til kapell.

Siste søndagen i juli er det mulig å få med seg gudstjeneste med nattverd i nydelige Hillesøy kirke, lett tilgjengelig med bil og vakkert beliggende i nydelig natur. 

Ønsker du en oversikt over det som skjer i kirkene i sommer, kan du klikke her for å komme til Kalenderen!

Velsignet sommer!

Tilbake