Magisk musikkopplevelse venter på Tromsø Internasjonale Kirkefestival


Elever ved musikklinja på Kongsbakken videregående skole står i sentrum av denne konserten i Elverhøy kirke. De vil presentere et variert reportoar som utforsker et dypt og rikt tema: Mørketidslyset

Tromsø Internasjonale Kirkefestival (TIK) er i full sving, og det er en begivenhet som har noe for alle. Festivalen er kjent for å bringe sammen mennesker fra ulike kulturer og tro, og i år er intet unntak. Blant høydepunktene på festivalens program, er konserten i Elverhøy kirke som finner sted fredag 3. november kl. 19. Dette løfter frem Tromsøs musikalske talenter og gir publikum en unik musikkopplevelse når vi nærmer oss mørketida.

Elever ved musikklinja på Kongsbakken videregående skole står i sentrum av denne varierte konserten. De vil presentere et bredt utvalg sanger som utforsker et dypt og rikt tema: "Lys og mørke: Lengsel, kontraster og skiftninger mellom lys og mørke." Det er en tematikk som passer perfekt til den arktiske mørketiden, som snart preger Tromsø.

Konserten utforsker de dype følelsene knyttet til lysets og mørkets skiftninger. Elevene vil fremføre musikk som gir uttrykk for lengsel, håp, kontraster og overganger mellom disse to fundamentale elementene i livet. De vil formidle budskapet om at selv i de mørkeste stundene finnes det lyskilder som gir håp og tro på at lyset alltid vil vende tilbake.

Elverhøy kirke, med sin nydelige arkitektur og enestående atmosfære, gir den perfekte rammen for en slik konsert. Publikum kan forvente seg en kveld med musikalske høydepunkter som vil berøre hjertene deres og gi dem en varm følelse midt i mørketida.

Billettene til konserten koster kun kr 100, og de kan enkelt kjøpes på festivalens billettside. Dette er en sjelden sjanse til å oppleve unge talenter skinne i Tromsøs musikkverden, samtidig som man kan fordype seg i et musikalsk uttrykk som reflekterer menneskets dypeste følelser om lysets og mørkets spill.

Så, sett av datoen - fredag 3. november kl. 19 - og kom til Elverhøy kirke for å delta i denne musikalske reisen gjennom lys og mørke som Tromsø Internasjonale Kirkefestival har satt sammen for oss. En uforglemmelig opplevelse venter!

Kjøp billetter her!

Du finner hele festivalprogrammet her

Tilbake