Midnattskonsertene tilgjengelige for alle fra 1. desember


Nå får alle mulighet til å oppleve de vakre midnattskonsertene i Tromsø domkirke. Og er du fra Tromsø, får du 20% rabatt!

Musikere foran alteret i Tromsø domkirke

Foto: Marius Fiskum

Musikerne i selskapet Toccata AS har gleden av å invitere et bredere publikum til sine konserter i byens ærverdige konsertkirke.

Harald Bakkeby Moe, talsperson for Toccata AS, deler sin entusiasme for den kommende åpningen av midnattskonsertene for allmennheten. Han sier:

- Det er veldig stas. Vi begynner allerede 1. desember og har planlagt faste konserter frem til slutten av mars 2024. Denne nyheten er definitivt spennende for musikkinteresserte, og gir alle en sjanse til å være en del av en unik opplevelse i byens katedral.

Alle i Tromsø kan bruke en Promokode: Kulturbyentromsø både på forhåndssalg eller ved kjøp av billett i døra. Da får de 20% rabatt. 

Klikk her for å kjøpe billett!

Tromsø domkirke er en ideell arena for disse midnattskonsertene, både med tanke på arkitektur, flotte instrumenter og en stemningsfull atmosfære som gir musikken en ekstra dimensjon. Moe uttrykker sin glede over å returnere til midnattskonsertene og understreker hvor godt mottatt de har vært. Han bemerker at selv om de fremdeles er i en oppbyggingsfase, har de allerede hatt godt oppmøte, som ved den siste konserten der 100 gjester deltok. Med høysesongen rundt hjørnet, ser de frem til å ønske enda flere velkommen til den magiske konsertopplevelsen.

Gry Dørnberg Olsen, prosjektleder for Åpen kirke, har registrert den økende interessen for midnattskonsertene i Tromsø domkirke. Hun sier:

- Vi har fått mange spørsmål om billetter til Midnattskonsertene, både via e-post og sosiale medier, i tillegg til de som besøker kirken i åpningstiden for å høre mer. Dette inkluderer både lokale innbyggere og tilreisende. Derfor er det ekstra gledelig for oss å kunne annonsere at konsertene nå er tilgjengelige for alle.

Bakkeby Moe forsikrer publikum om et variert repertoar i tiden som kommer. Repertoaret vil variere avhengig av tilgjengelige musikere og hvilken sesong det er. Med julen i horisonten planlegger de selvsagt å tilpasse musikken til denne høytiden. Publikum kan også se frem til å oppdage nye musikere som selskapet har samarbeidet og jobbet med siden sommeren. Sammen har de utarbeidet et spennende program for konsertene og håper at mange vil gripe muligheten til å delta.

Så, for alle som ønsker å være en del av denne musikalske festen, er det nå enkelt å skaffe billetter og finne oversikten over tilgjengelige konserter på denne nettsiden.

Tromsø domkirke og musikerne i Toccata AS står klar til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse av midnattsmusikk i hjertet av Nord-Norge.

 

Tilbake