Julevandringer for barn i kirkene


Det er ikke bare Tromsø domkirke som ønsker barnehagene velkommen til julevandring. Her finner du flere kirker som inviterer til både julespill og julevandring!

Bilde: Juulevandring i Elverhøy kirke Foto: Gry Dørnberg Olsen

Både Elverhøy kirke og kirkene på Kvaløya inviterer til denne stemningsfulle og spennende  vandringen gjennom juleevangeliet, der barna selv ofte er med som aktører i fortellingen, med fine kostymer og sanger.

Nedenfor finner du mer informasjon:

Sandnessund:
Barnehager er velkommen til julespill i menighetssalen på Slettatorget tirsdag 5.desember. Påmelding gjøres til kateket Helle, helle.langhaug@kirken.tromso.no

Kvaløy:
Barnehager er velkommen til vandring til julekrybba utenfor Kvaløy kirke mandag 11.desember. Vi avslutter inne i kirka. Påmelding gjøres til kateket Helle, helle.langhaug@kirken.tromso.no

Elverhøy menighet: 
Vi er glad for at vi også i år kan invitere barnehagene i menigheten til julevandring i Elverhøy kirke. Det er mange barnehager som velger å delta på dette og barna viser stor glede over å få være med. Det passer for barn i alderen 4-5 år. Mindre barn vil få samme tilbudet når de blir store nok. Vandringen varer i ca. tre kvarter. Det er ønskelig med grupper på mellom 20-25, da erfaring viser at det fungerer best for barna.

Vi ber dere øve inn tre sanger. Disse er; «Tenn lys» vers 1 og 2, «Et barn er født i Betlehem» vers 1,2 og 5, og «Glade jul» vers 1.  Det er mulig å delta på julevandring disse tidspunktene:
Onsdag 6.desember: Kl. 09.00, kl.10.00 og kl.11.00
Torsdag 7.desember: Kl. 09.00 og kl.10.00
Påmelding med antall barn, dag og klokkeslett skjer på epost til: jill.kjolaas@kirken.tromso.no
(Sett opp 2 alternativer for det kan fort bli fullt)

Grønnåsen menighet:

Grønnåsen kirke har 8 vandringer i år, 5.,6. og 7. desember, og det er påmeldt over 180 barn fra 15 barnehager!

For mer informasjon, ta kontakt med: astrid.mikalsen@kirken.tromso.no

(Saken oppdateres med med flere kirker etterhvert)

Tilbake