Korsang for barn i Elverhøy!


Det er klart for korsang på torsdager i Elverhøy kirke. - En populær og morsom aktivitet for barna, sier kantor Erlend Karlsen.

 

Både barnekoret (fra 7 år) og aspirantkoret (4-6 år) har eksistert i mange år. En viktig del av kantors jobb, sier Erlend Karlsen.

- Kortilbudet har ikke vært helt nede for telling i pandemi-perioden, men det har selvsagt vært påvirket av alle restriksjonene. Nå ser det t til at vi går litt mer tilbake til normalen, og det er en lettelse, sier Erlend.

Kor er en betydningsfull del av menighetens tilbud og arbeid. - For barnas del er det en mulighet til å lære å synge, være sosiale, lære noe nytt og være med på mange ulike aktiviteter gjennom sang og samspill, forteller han. - I høst skal korene for eksempel være med på Syng med, som er en del av Tromsø Internasjonale Kirkefestival. Det skal være julekonsert og julesyngespill, samt en mulighet til å bli med på familiemesser.

Repertoaret består av mye forskjellig. - Vi prøver ut mange ulike stilarter. Det skal være lærerikt, men mest av alt har vi fokus på mestring og glede, avslutter Erlend.

Aktiviteten koster 250 kroner per semester, og inkluderer litt enkel servering ved behov. Det er mulig å melde seg på ved å sende e-post til Erlend, eller bruke påmeldingsknappen nederst i denne artikkelen. 

- Eller så kan man bare møte opp på angitt tidspunkt, smiler han. - Hjertelig velkommen!

 

PÅMELDING BARNEKOR.

 

 

PÅMELDING ASPIRANTKOR.

 

 

 

 

Tilbake