Hålogaland teater på Tromsø gravlund


I tiden 14.10. til 31.10. skjer det spennende ting på Tromsø gravlund - i regi av HT!

Hålogaland teater har noen måneder planlagt en ny, spennende og annerledes teateroppsetning på Tromsø gravlund. De første prøvesider fra HT er nå ferdige og dere kan lese mer om stykket HER!

Med lyd på øret, skuespillere som dukker opp i mørket og spennende belysning av de stedene publikum stopper opp, viser HT nok en gang at de er mestere i å skape store øyeblikk for publikum. Som de selv beskriver på hjemmesidene sin; 

Tør du å gå alene på gravlunden i høstmørket? Har du noen ganger lurt på hvem som skjuler seg bak navnene som er risset inn i gravsteinene? Og hva foregår der når resten av verden sover?

"Takk for alt" er en forestilling slik du sjelden opplever teater. Med hodetelefoner på ørene blir du ledet inn i det stummende mørket, forbi knirkete trær og høye gravstøtter. En plakat på et tre inviterer til fest, lykter viser vei, hører du fuglene?

Last ned appen, plugg i hodetelefonene og la deg lede inn i fortellingen. 

 

I denne forestillingen bruker man sin egen telefon. Slik fungerer det:

  1. Dagen før forestilling sendes det ut en link til en app på SMS som du må laste ned før du kommer. Er det flere i følget er det viktig at den som har bestilt billetter sender denne linken videre til alle.
  2. Man bruker egen telefon på forestillingen så det er viktig at det er nok strøm på mobilen.
  3. De fleste smarttelefoner kan benyttes, men hvis det oppstår problemer med å laste ned appen eller den som skal se forestillingen ikke har smarttelefon kontakt oss på kundeservice@ht.tr.no i god tid før forestilling.
  4. Oppmøte er i kjelleren på kapellet (det gamle krematoriet). Her får alle utdelt hodetelefoner og videre instruks. Forestillingen foregår utendørs så vi anbefaler godt med klær og gode sko.
  5. Det er spesielt viktig å møte presis til denne forestillingen.

Velkommen!

 

Tilbake