Velkommen til KROKENFESTIVALEN


Kroken kirke byr på debatt, høstmarked, aktiviteter for barna og en masse spennende ei hel uke i oktober!

- Hvem har ikke vært involvert i arbeidet med festivalen? Alle har vært med! Det er sogneprest Kjersti Marie Lægdene som leende svarer på sitt eget spørsmål da hun blir bedt om å fortelle om hvordan festivalen har blitt til. Og mange kokker resulterer i dette tilfellet i mange trivelige og innholdsrike arrangementer:

- Komiteen med menighetsrådsleder Marius Storvik i spissen, har hatt nok å henge fingrene i, forteller hun. - Her blir det sofadebatt om Kroken som bydel og veien videre, det blir jazz og høstmarked med kafe, det blir festivalgudstjeneste og barnas dag, åpen korøvelse, dukketeater, hoppeslott og superonsdag. For å nevne noe!

Festivalen finner sted i Kroken kirke fra 18 - 24 oktober.
Sognepresten og menighetsrådslederen innrømmer at de er fryktelig spente på hvordan festivalen blir mottatt. - Vi håper folk fra andre bydeler også tar turen innom, smiler Marius. - Og tar en kikk på hva Kroken har å by på!

De har jobbet en stund med hvordan programmet skal se ut. Det har vært viktig å legge til rette slik at det finnes noe for enhver, både ung og gammel - og midt i mellom.

- Hoveddelen av festivalen er fredag, lørdag og søndag forteller Kjersti Marie. - Men vi har en hel masse å by på også mandag da vi inviterer til litterært pusterom i kirka, pluss tirsdag med åpen korøvelse og onsdag middag og sangsamling for barn. Og så avslutter vi uke med festivalgudstjeneste og en fantastisk flott konsert på søndag kveld, en arktisk salmekonsert med Ivar J. Eliassen og Sunniva Eliasen. Vi tror det kan bli en veldig fin og stemningsfull opplevelse, avslutter hun. 

- Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Her er festivalprogrammet: 

 

Tilbake