Ildsjelene i Grønnåsen kirke forbereder julebasar 27 november


Hver måned fylles loftet i Grønnåsen kirke med Strikkekafé og en gjeng damer som er uunnværlige for kirkens innsamlingsarbeid.

En mandag i måneden høres det klirring i kaffekopper, ivrig prat og konstant knitring i strikkepinner fra loftet til Grønnåsen kirke. Da er det damene i Strikkekafeen som er i kirka.

Strikkekafeen har bestått i en årrekke, og der finner du flere ildsjeler som har jobbet både i og for Grønnåsen kirke gjennom årene. Flere av de var en del av det viktige innsamlingsarbeidet for å få kirka bygd. Men fremdeles er de helt uunnværlige for kirka. Disse damene samler fremdeles inn midler, som både går til forskjellige aktiviteter i kirka, og til inventar. Blant annet har de samlet inn hele 70.000 kroner til de nye stoltrekkene i kirkerommet. Uten disse damene hadde det ikke vært Grønnåsen kirke!

Selv om mange av damene har vært med lenge, er Strikkekafeen en åpen møteplass for alle. Det er rom for god prat, god mat og håndarbeid. De fleste er mellom 70 år 90 år, og mellom dem har de strikket flere sokker enn de fleste av oss. Fremdeles beriker de kirka, med sin kunnskap, historie, og ikke minst gjennomføringen av julebasaren. 

(Saken fortsetter under bildet)

Julebasar
For i tillegg til produktene som trylles frem under Strikkekafeen, produserer de også håndarbeidsprodukter hjemme, som selges på den årlige julebasaren i november. I år går den av stabelen 27.november kl. 10-15.

Da vil det bli salg av håndarbeid, bakverk, loddsalg og rømmegrøt. Og julestemningen er på plass.

Velkommen til en hyggelig lørdag i Grønnåsen kirke! Og send gjerne et ekstra smil til damene i Strikkeklubben!

 

 

Tilbake