Kulturkveld i Elverhøy kirke onsdag 2. februar kl 19!


Forfatter Jonny Hansen og Anne Nymo Trulsen, sammen men menigheten, ønsker velkommen til en spennende og vakker kveld i kirka.

Bilde: Jonny Hansen og Anne Nymo Trulsen, samt Tromsøs eldste kirke: Elverhøy kirke.

Det er i forbindelse med bispevisitasen i Elverhøy menighet at det er lagt til rette for en interessant og musikalsk kveld i kirka. 

- Jonny Hansen har skrevet boka «Tromsøs hellige skrin», forteller sokneprest Hans Erik Schjøth. - Det er historien om Elverhøy kirke, Tromsøs eldste, og dermed også en viktig del av byens historie. Jonny er en historieforteller av rang, og har mange spennende ting å fortelle om kirka. Vi er glade for å ha kapret ham til vår kulturkveld, og gleder oss til å høre på, sier Schjøth.

Musikk blir det også. -  Anne Nymo Trulsen, kjent fra bandet Helkla Stålstrenga, byr på sin vakre stemme denne kvelden, sier soknepresten. - Vi håper så mange som mulig kommer for å oppleve kulturkvelde sammen med oss. Dette er noe for publikum i hele Tromsø, ikke bare for de som sokner til Elverhøy, påpeker han.

Soknepresten minner om at det er plass til 100 stk i kirka. - Husk munnbind, smiler han. - Arrangementet er gratis og det er ingen påmelding. Derfor kan det være lurt å være tidlig ute!

Tilbake