Fasteaksjonen er i gang!


Tromsø domkirke menighet er i full gang med innsamlingen til årets fasteaksjon for Kirkens Nødhjelp. - I år blir aksjonen digital, forteller diakon Ellen Norbakken.

Arbeidet og aktivitetene i forbindelse med årets fasteaksjon ble satt i gang allerede 9 mars, opplyser diakon Ellen, som leder organiseringa for domkirken menighet.

- Siden årets aksjon er digital, ønsker vi å bruke litt ekstra tid. Konfirmantene har lært noe om Kirkens Nødhjelps arbeid, hvor mange som lever uten tilgang på rent vann og hva det betyr for befolkninga i en landsby å få vannpumpe med rent vann. Vi har også laget film og skal være med på å informere om aksjonen lørdag 13 mars. Vi håper mange vil støtte aksjonen i år, selv om de ikke får bøssebærere på døra!

Menighetspedagog Gry Dørnberg Olsen sier hun håper den digitale satsingen blir tatt godt imot: - Konfirmantene er spente på hvor mye som blir samlet inn, og ønsker at så mange som mulig deler den informasjonen som legges ut på nett og i sosiale medier.

Flere måter å bidra på
I tillegg til Vipps og SMs, er det opprettet en Spleis som vi håper mange vil benytte seg av, forteller Ellen. - Kanskje klarer vi å slå summen vi samlet inn i fjor? Vi håper både private og næringslivet i sentrum benytter seg av muligheten, oppfordrer hun.

Les mer om fasteaksjonen

 

 

Tilbake