Sommerkirka 2021!


Grønnåsen, Tromsø domkirke og Elverhøy menigheter inviterer til Sommerkirke i juni. - Mange spennende aktiviteter, lover trosopplærer Aksel Bjerke. 

Hvert år samles barn som er ferdige med 3.-5. klasse til tre dager med lek, spill og artige opplevelser. Nå er datoene endelig på plass, og det vil være mulig å melde seg på!

Sommerkirka er en sove-hjemme-leir som arrangeres hvert år for barn som er 9-11 år. Den er et samarbeid mellom Elverhøy, Domkirken og Grønnåsen menigheter. Ledere vil være ansatte fra disse menighetene, og unge frivillige som selv har vært deltakere. Vi holder på fra 9:00-15:00 hver dag, og basen vår i år er Elverhøy kirke.

 

MELD DEG PÅ SOM DELTAKER.

 

MELD DEG PÅ SOM LEDER.

 

FAKTA:
Sted: Elverhøy kirke, Barduvegen 16, og uteområdet rundt.
Tid: 22.-24. juni, 09:00-15:00. For ledere: 10. - 17. juni. Om du melder deg på må du være med alle dagene.
Kostnad: kr 200,- pr deltaker, kr 100,- for søsken

Sommerkirka er en sove-hjemme-leir for barn som er ferdige med 3.-4. klasse. Den arrangeres av Domkirken, Elverhøy og Grønnåsen menigheter, hvert år i den første uka av sommerferien. De voksne lederne på Sommerkirka er ansatte i menighetene, og sammen med oss har vi mange frivillige ungdomsledere som har deltatt på Sommerkirka selv i årevis. Det er i stor grad disse som gjør dette til en kjempeartig uke!

Aktiviteter
Vi legger stor vekt på at alle på Sommerkirka skal ha det hyggelig i lag. Ungdomslederne er superflinke til å passe på at vi blir godt kjent og har det artig hele dagen. De arrangerer mange leker, både i grupper og med alle. Vi har også bolker med valgfrie aktiviteter hver dag, og her blir det mye å velge i! For eksempel ballspill, musikk, drama, kunst og håndverk og friluftsliv. Sammen bruker vi også lek og kreativitet til å oppleve fortellinger fra Bibelen.

Praktisk
Det blir servert lunsj og frukt hver dag. Vi skal være mye ute, så deltakere må ha klær/sko som passer til aktivitet ute i all slags vær. Deltaker bør også ha med sitteunderlag hver dag.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Aksel Bjerke: 977 67615, e-post: aksel.bjerke@kirken.tromso.no

Tilbake