Gifteklar?


Den 18.juni klokken 15 kan man gifte seg i en felles seremoni sammen med flere andre brudepar i Tromsø domkirke, og det kostnadsfritt. På tide å fri?

(Tekst: Gry Dørnberg Olsen)

 

Tromsø domkirke tilbyr både prester, flott musikk med solist eller artist og steminigsfulle omgivelser til de som ønsker å smi seg i hymens lenker denne junidagen, forteller domprost Stig Lægdene.

Gratis for brudeparene
- Går man med gifteplaner, så er muligheten til å gjøre det til en helt spesiell dag til stede nå, smiler han. - Vi har gjort dette tidligere, med stor suksess, legger han til.

Det koster vanligvis noen kroner å gifte seg i kirka. Denne dagen, klokka tre, er det helt gratis:
- Så kan man kanskje heller bruke pengene på en fest etterpå, sier Lægdene. - Det fine med dette opplegget er jo at det treffer i alle aldre, og så kan man gjøre resten av dagen så stor eller liten man ønsker. Melder man seg på, så sørger kirka for alt som skal skje i kirka, både prest, musikk og selvsagt den gode stemninga som vår domkirke allerede byr på, smiler han.

Man må melde seg på
For å delta på vielsen, må man melde seg på via kirkekontoret.
- Det er bare å ringe, så får vi de opplysningene vi trenger og en påmelding. Foreløpig er det fritt frem, sier Lægdene.

- Men først frieriet, ler han. - Påsken er en fin anledning til å stille det store spørsmålet, ikke sant? Lykke til!

 

Ring 77 60 50 90 med kodeord VIELSE 18.juni kl 15!

Tilbake