Er du klar for Sommerkirka i juni?


Hvert år samles barn som er ferdige med 3.-5. klasse til tre dager med lek, spill og artige opplevelser, både inne og ute. Nå er datoene endelig på plass, og det er mulig å melde seg på!

Plakat for Sommerkirka 2023

 

Det er Grønnåsen, Tromsø domkirke og Elverhøy menigheter som tradisjonen tro inviterer til aktiviteter for aldersgruppen 9-11 år på Sommerkirka første uka i sommerferien.  Aktivitetene holder på fra 9:00-15:00 hver dag, og basen i år er Elverhøy kirke. (Påmelding nederst på siden!)

Ei artig uke!
- Vi kaller det en sove-hjemme-leir for barn som er ferdige med 3.-5. klasse, forteller Astrid Mikalsen, som er trosopplærer i Grønnåsen kirke. - De voksne lederne på Sommerkirka er ansatte i menighetene, og sammen med oss har vi mange frivillige ungdomsledere som har deltatt på Sommerkirka selv i årevis. Det er i stor grad disse som gjør dette til en kjempeartig uke! (Saken fortsetter under bildet)

Bilde: Astrid, Tone og Gry lover at det blir artig på Sommerkirka også i år. Det blir blant annet dåp av kosedyr i kirka denne sommeren!

Aktivitet og kreativitet
Det legges stor vekt på at alle på Sommerkirka skal ha det hyggelig i lag. - Ungdomslederne er superflinke til å passe på at man blir godt kjent og har det artig hele dagen, forklarer Astrid.

 -De arrangerer mange leker, både i grupper og med alle. Det er også bolker med valgfrie aktiviteter hver dag, og her blir det mye å velge i! For eksempel ballspill, musikk, drama, kunst og håndverk og friluftsliv, sier hun. - Sammen bruker vi også lek og kreativitet til å oppleve fortellinger fra Bibelen. Og der er det mye bra å ta av, smiler hun.

Dette trenger du å vite:

Sted: Elverhøy kirke og uteområdet rundt.

Tid: Tirsdag 27.juni til torsdag 29. juni, kl 09:00-15:00. Ledere møtes også 26 juni. Om du melder deg på må du være med alle dagene.

Kostnad: kr 300,- pr deltaker, kr 100,- for søsken (info om innbetaling kommer!)

Servering: Lunsj og frukt hver dag
Utstyr: Klær/sko som passer til aktivitet ute i all slags vær, samt sitteunderlag

Påmelding innen 22 juni!

 

MELD DEG PÅ SOM DELTAKER.

 

MELD DEG PÅ SOM LEDER.

 

For ytterligere informasjon, kontakt: tone.jessen@kirken.tromso.no

 

 

Tilbake