Åpner dørene i hele sommer


I år som i fjor åpner domkirka dørene hver dag frem til 12 august, unntatt lørdager, hele sommeren. Konserter blir det også!

Bilde: Vår vakre domkirke, byens rette katedral og et arkitektonisk smykke.

Årets sommerprogram i domkirka er klart, og starter 20. juni og varer til 12 august. Det betyr åpen kirke fra 13-17 hverdager og 14-16 på søndager. 

- Dessuten har vi gudstjenester hver søndag, smiler den nye soknepresten, som innrømmer at hun skal ha litt ferie også: - Men heldigvis har vi flere flinke prester tilgjengelig, så gudstjenestene er godt ivaretatt!

Konserter for alle
Domkantor Hijoo Moon har organisert og gjennomfører små sommerkonserter hele juli: - Det er mye vakkert på programmet, forteller hun og legger til: - Vi har dessuten gleden av å invitere til en ekstra flott sommerkonsert den 19. juni kl 14 og kl 15. Det er Tromsø domkor med solister, og musikk av blant annet Mendelssohn og Reinberger. Billetten koster kr 100 for alle over 16 år, sier hun. - Vi gleder oss og vet det blir to fantastiske fremføringer.

Skoleskipet Gann legger til kai og byr på underholdning i kirka
11. juli kl 1130 blir det Skråblikk på Hans Nielsen Hauge av Tor Øyvind Skeiseid. Sang/musikk ved Gunstein Draugedalen med flere. - Det er alltid artig og masse folk når skoleskipet kommer, smier Gro Lillenes som er menighetsforvalter i domkirka. - Åpent for alle og fri inngang, selvsagt med mulighet til å gi en gave til skoleskipet og arbeidet de gjør, smiler hun.

 

 

Tilbake