Lørdagsforestilling i domkirka!


Lørdag 3. september kl 12 blir det sjonglering, sirkus og gøy i domkirka. Vi får nemlig besøk av gjøgleren Antolio! Gratis inngang for alle store og små barn.

 

- Velkommen til et komisk sirkusshow for hele familien, hvor “Antolio” prøver å finne løsninger for en kaotisk situasjon på scenen ved bruk av kreativitet og improvisasjon, sier sjefen for KULTA produksjoner, Johannes Eilertsen. Han kan blant annet fortelle at uventede situasjoner får overraskende og originale løsninger, hvor sirkusferdigheter i blant annet balansekunst og sjonglering vil imponere stort.

- Antolio er løsningsorientert og en fantastisk formidler som kombinerer sirkusferdigheter med humor, musikk og interaksjon med publikum forteller han.

- Kanskje trenger han hjelp av deg også! Kom innom domkirka 3.september, oppfordrer diakon Ellen Norbakken, som har ansvaret for både invitasjonen til Antolio og den påfølgende Domkafeen i kirka som begynner kl 13.

- Vi har domkafe første lørdag hver måned, der alle som vil, kan komme å ta seg en kaffe og en kakebit fra klokka 13 til 15, altså etter forestillingen. Vi byr også på saft til barna, og muligheten til å høre på fortellinger fra bibelen, legger hun til. - Flannellografen er populær! Dessuten kan man kose seg med fargelegging og spill i barnekroken. 

I kirka kan man også tenne lys, og møte andre: - Vi er også tilgjengelige for en prat om smått og stort, avslutter Ellen. 

 

Tilbake