Kveldsåpent i domkirka natt til 1.mai og 17.mai


Diakon Eunice W. Njogu i Tromsø domkirke har tatt initiativet til nattåpen kirke, fra 21 til midnatt og muligens litt lenger. - Vi ønsker å være til stede der ungdom samles.

Portrettbilde av diakon Eunice foran i kirka

- Vi vet at det er mange ungdommer i sentrum på denne tiden og ønsker å gi dem et alternativt tilbud, sier den engasjerte diakonen.

Det vil bli flere fra staben tilgjengelig i kirka, så hvis noen har lyst til å snakke med en prest, en diakon eller andre, så er det mulig. - Det er også helt i orden å bare sette seg ned og tenne et lys, utdyper hun. - Vi planlegger å servere noe å drikke og kanskje spille litt musikk, så det blir steminingsfullt og fint.

Tiltaket er et resultat av tiltaksmidler fra Kirkerådet, som Eunice søkte på tidligere i år. Der lå det også midler til nattåpen kirke både for natt til 1.mai og natt til 17.mai fra kl 21 og utover kvelden og natta. - Vi er veldig glade og takknemlige for at vi har fått støtte til dette, smiler hun. - Nå kan vi være til stede der ungdom samles og bidra positivt. Vi ønsker alle hjertelig velkommen i kirka!

Tilbake